Draadloos Internet (wifi)

De materialen voor draadloos internet (wifi) voor leden en bezoekers zijn geleverd. Ben Smit en Bert van de Meeberg leggen zaterdag 15 januari de laatste hand aan de installatie. We mikken er op dat we bij de algemene ledenvergadering van 26 januari het nieuwe wifi feestelijk kunnen openen.

3 gedachten over “Draadloos Internet (wifi)”

1. Zaterdag was Bas Bek in de Piet Heyn en Bas had wel verbinding met ons WIFI-systeem met zijn laptop. Anders moet je Bert of Ben vragen hoe het op te lossen.

2. Aan het systeem op de haven twijfel ik nog niet, maar het lukt me op dit moment niet om met de laptop of met mijn pda in te loggen. Mogelijk staan bepaalde beveiligingen te hoog ingesteld bij mij. Nog maar even via de dommel. Volgende week mijn prive-laptop eens proberen.

site ziet er goed uit.

3. Heet van de pers;
    Draadloos Internet op de jachthaven is actief. Het werkt top! De code om in te loggen is hetzelfde als het hek maar dan twee keer. Probeer maar eens…..

Ben Smit