Viering nieuw vaarseizoen

De viering van het nieuwe vaarseizoen voor de watersporters van onze vereniging houden we op 7, 15 of 22 mei. De opening van het nieuwe vaarseizoen vieren we later dan voorgaande jaren, omdat de kans op warmer en beter weer dan iets groter is. In de tweede helft van maart ontvangen alle leden een uitnodiging met de precieze datum en het programma.
We zullen in het vervolg de verenigingsactiviteiten zo veel mogelijk op een zondag houden omdat parkeren dan gratis is (vanaf zaterdag 18.00 uur tot maandag 09.00 uur is het vrij parkeren aan de overkant van de Middenkous).

Een gedachte over “Viering nieuw vaarseizoen”

1. Beste watersporters/mede-leden,

Zondag 22 mei is het zover. We openen het nieuwe vaar seizoen met een BBQ!

De eerste planning is dat we zondag van 15 tot ongeveer 18 uur kunnen gaan genieten van een BBQ in gezelschap van andere leden.

Prijs zal liggen tussen de 6,50 en 8,50 p/p (kinderen halfgeld). Welkomstdrankje wordt u aangeboden door de vereniging, rest van de drank voor eigen rekening.

Uiteraard rekenen wij op uw komst! Wij doen ons best om iedereen telefonisch uit te nodigen maar u staat het vrij om op voorhand u aan te melden door middel van het sturen van een e-mail aan: bensmit@urag.nl of telefonisch aan te melden via: 06-51212151.

Tot dan!