Driekus in memoriam

Hedenmorgen, 31 maart 2011 bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat zeer onverwacht overleden is, ons bestuurslid havenzaken

DRIEKUS GROENEWEGEN VAN DER WEIDEN

Woorden schieten tekort om onze verslagenheid uit te drukken. Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar zijn vrouw Riekie en kinderen. In Driekus verliezen wij niet alleen een gewaardeerd bestuurslid en voormalig havenmeester, maar ook een vriend!

Rob van der Kruk,
voorzitter W.S.V. Oud Delfshaven

20 gedachten over “Driekus in memoriam”

1. Wij condoleren de familie van Driekus met het plotselinge verlies van hun geliefde.
    Veel sterkte toegewenst voor de komende periode.

Anton en Mieke Huurman

2. Riekie,

Gecondoleerd met het zo plotselinge verlies van Driekus. We zullen hem missen, die goeie walrus die altijd goedlachs was, rustig, vriendelijk en behulpzaam.
    Ik wens jou en je naasten heel veel sterkte toe voor de komende periode.

Bert van de Meeberg

3. Riekie,

Wij wensen jouw en de familie alle sterkte toe,
    met het toch nog plotseling verlies van Driekus.

Wigger & Diana (Feria)

4. Lieve Riekie
    Opeens een bericht Driekus is niet meer, het is moeilijk te aanvaarden. Wij herinneren Driekus als een vriendelijke en plezierige man die altijd klaar stond voor iedereen.
    Wij wensen je veel sterkte en kracht toe en zijn in gedachten bij je.

Jan Willem en Gabriela van Vliet

5. Beste Riekie en kinderen.
    Gecondoleerd met het verlies van Driekus.
    Wij wensen julie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
    Henk Dijkstra en Angela Schröder

6. Wij leven mee met mevrouw Groenewegen van der Weiden en haar kinderen en wij wensen hun veel troost en steun toe.

7. Rickie & kinderen,
    Wij voelen erg met jullie mee, wij hebben Driekus altijd zeer gewaardeerd
    En wensen jullie heel veel sterkte’
    Fred en Ira Pico

8. Lieve Riekie,
    Al hoewel we vernomen hadden van de wat slechtere gezondheid van Driekus, zijn we geschrokken van zijn voor ons toch wel plotselinge overlijden.
    Wij wensen jou en de kinderen nog heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
    Wij gedenken de fijne en leuke ontmoetingen welke wij met Driekus gehad hebben in de periode dat wij lid zijn van de watersportvereniging Oud Delfshaven.
    Nogmaals veel sterkte toegewenst om alleen zonder Driekus verder te moeten gaan.

9. Lieve Riekie
    Wij wensen jou en familieleden heel veel sterkte toe indeze moeilijke periode.
    Met oprechte deelneming en medeleven.
    Peter van Staveren en Bert Boksem

10. Lieve Riekie,
    Wij wensen jou, Robert en andere naaste familieleden heel veel sterkte voor de komende zware tijd.
    Met oprechte deelneming en medeleven,
    Rob van der Kruk, Marion van Berkel
    Merel en Iris van der Kruk

11. Beste Riekie
    Wij wensen jou en je familie heel veel sterkte toe de komende moeilijke tijd.
    Ik koester de herineringen aan de gezellige vergaderingen en de steun die ik van
    Driekes heb gehad tijdens het afbouwen van mijn schip.
    Met medeleven Anneke en Klaas Huson

12. Lieve Riekie,

Geschrokken van het voor ons onverwachte overlijden van Driekus willen we jou en de kinderen veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode.

We zijn nog niet zolang bij de vereniging maar hebben toch een peroonlijke band opgebouwd en leven erg met jullie mee.

Sterkte Dirk en Lida Fremouw (Forever)

13. Tante Riekie

Ik wens u en de kinderen heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
    Namens mijn gezinsleden en overige familieleden.

Monique Groewegen van der Weiden

14. Ik wens Riekie en kinderen heel veel sterkte voor de komende tijd. Mijn deelneming voor het verlies van deze markante, vriendelijke man. We zullen hem missen!

15. Riekie , kinderen verder Familie en Alle W.S.V Oud Delfshaven vrienden.
    Gecondoleerd met het verlies van DRIEKUS .

Familie Van der Zanden Box 2 Maatje