Geef je afwezigheid door

Havenmeesters Jan en Wigger doen aan alle leden een oproep om hun vakanties (of hellingbeurten) per email door te geven. Het e-mailadres van Jan (box 3) en Wigger (box 27) kun je vinden onder Leden/Ledenlijst, of onder Leden/Geregistreerd op website. Makkelijker is misschien als je gebruik maakt van het afwezigheidsformulier. Als je ingelogd bent worden je naam en mailadres automatisch op het formulier ingevuld, en hoef je de Captcha-codes niet meer in te vullen. Je vindt het (afgeschermde) afwezigheidsformulier onder het menu Leden.

Je vakantie doorgeven is belangrijk omdat daarmee zoveel mogelijk passanten een plek kunnen krijgen. Dat is niet alleen prettig voor de passanten, maar ook voor de clubkas die (ondanks de lage tarieven) daardoor een beetje kan worden bijgevuld. Met dat geld kan de vereniging weer allerlei goede dingen doen waar leden en passanten voordeel van hebben. Dus… geef je vakanties door aan Jan en Wigger!