Opening seizoen met BBQ

Zondag 22 mei is het zover. We openen het nieuwe vaarseizoen met een gezellige BBQ! We verwachten u rond de klok van 15:00 uur. U krijgt van de vereniging het eerste drankje aangeboden.

Het BBQ vlees wordt geleverd door één van de betere slagers, Slagerij Maan uit Schiedam (Groenelaan 44) die ons ook voorziet van een BBQ. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 8,50 p/p voor o.a. het vlees, de sausen, de salades etc. Kinderen t/m 10 jaar doen mee voor half geld. Het welkomstdrankje wordt u aangeboden door de vereniging, rest van de drankjes is voor eigen rekening.
Uiteraard rekenen wij op uw komst! U komt toch ook?!

Wij hebben het merendeel van de leden reeds uitgenodigd per e-mail of per sms. Mochten wij u gemist hebben dan kunt u zich natuurlijk alsnog zelf aanmelden. Kunt u ons snel laten weten of u komt en met hoeveel personen? U kunt zich aanmelden middels het sturen van een e-mail aan: bensmit@urag.nl of telefonisch via 06-51212151.

Zorg er voor dat uw aanmelding voor maandag 16 mei bij ons binnen is zodat we er voor kunnen zorgen dat iedereen kan genieten van een lekker stukje vlees.

Tot 22 mei!

Een gedachte over “Opening seizoen met BBQ”

1. Ben en alle helpers,
    Langs deze weg wil ik je als voorzitter namens de hele club bedanken voor de fantastische organisatie van de BBQ. Het was een heel goed plan om het vlees, de BBQ en alle warmhoudapparatuur te betrekken via slagerij Maan. Alles was nu in een klap netjes verzorgd, tot en met het wegwerp bestek, borden en servetten aan toe! Maar vooral het vlees was perfect! Een mooie mix en van kip met spek omrold, spareribs, shaslicks, hamburgers, saté, braadworstjes en zelfs speklapjes op een spies. Super kwalitiet en dito smaak. Ook de salades, sauzen, kruidenboter, brood en noem maar op viel bij een ieder goed in de smaak! Goed geregeld! Maar ook alle mensen achter de bar hartelijk dank voor jullie inzet en feestelijke cocktails. Verder iedereen hartelijk dank die op welke wijze zijn steentje heeft bijgedragen. Of het nu betrof onze leden proberen te bereiken, vlaggetjes en ballonnen ophangen, de tent helpen opbouwen, ondanks de zware wind toch gelukt, achter de grill staan (Ben en Ingrid), opruimwerk, of helpen afbouwen van de tent, ophalen van glazen, helpen met afwassen, het maakt niet uit, het is allemaal nodig en alles droeg bij aan het welslagen van deze fantastische middag. Gelukkig is het droog gebleven en zelfs het zonnetje kwam nog even tussen de wolken door zetten. Mensen we kunnen terug kijken op een super gezellige middag met fantastisch eten en drinken. Een waardige inluiding van het vaarseizoen 2011!
    Rob van der Kruk, voorzitter W.S.V. “Oud Delfshaven”.