Douche werkend opgeleverd

Sinds gisteren beschikken we over een splinternieuwe douche. Helemaal klaar is de douche nog niet (het dak moet nog worden afgemaakt), maar passanten en leden kunnen wel al gebruik maken van deze prachtig uitgevoerde sanitaire voorziening.

Vriendelijk maar dringend verzoek is wel of je na gebruik te hebben gemaakt van de douche, de boel schoon wilt achterlaten. Anderen vinden het immers ook prettig om niet met het vuil van de voorganger geconfronteerd te worden :-)

Een gedachte over “Douche werkend opgeleverd”

1. Ik wil vanaf deze plaats een paar mannen expliciet bedanken.
    Rob van den Houten heeft de douche ontworpen en alle plannen gemaakt en ook het leeuwendeel voor zijn rekening genomen met de bouw van deze douche. Ook heeft Rob een aantal zaken gratis of zeer goedkoop kunnen bemachtingen: o.a. de boiler, de muntautomaat, wastafel, spiegel, douchebak, mengkraan etc. Ton Key heeft bijna alle benodigde bouwmaterialen zoals het frame, balken, panelen, trespaplaten, binnencabine etc. kunnen regelen en op de haven gebracht en Rob geholpen bij de opzet en bouw van de douche. Roel de Groot, heeft werkelijk veel hand en spandiensten geleverd en uren werk gestoken in de afbouw van de douchecabine. Jan de Ruyter heeft net als Roel menig uur gestoken in de bouw en afbouw van deze fantastische nieuwe voorziening op onze haven. Eric Priester die alle electra volgens de geldende normen heeft aangesloten. Al deze mannen heel veel dank voor jullie inzet namens de gehele vereniging en…. we zullen jullie op een later moment onze dank nog op een andere wijze verder tot uiting laten komen. Mannen, nogmaals hartelijk dank voor jullie fantastische inzet! Verder iedereen die op welke wijze dan ook een steentje bijgedragen heeft of een handje toegestoken hartelijk dank! Rob van der Kruk, voorzitter W.S.V. “Oud Delfshaven”