Nieuwe mobiele website

WSV Oud Delfshaven heeft nu ook een eigentijdse mobiele website. De oude mobiele website was een aparte omgeving waarin de webmaster de berichten actueel moest houden, maar nu putten beide websites uit dezelfde bron. Alle inhoud (behalve de afgeschermde ledenpagina’s) wordt nu automatisch en onmiddellijk bijgewerkt.
De nieuwe moet veel gemakkelijker werken omdat er nu automatisch gecontroleerd wordt of je met een mobiel apparaat werkt. Op een iPad, laptop of pc zal nog steeds de klassieke vormgeving te zien zijn, maar op apparaten zoals een iPhone, Blackberry of HTC zal nu een andere vormgeving verschijnen.
Dat er nu één bron is, betekent dat ook de verschillende nieuwe berichten en discussies meteen ook op je mobiele apparaat te lezen zijn. Je kunt nu ook gebruik maken van social media, dus het bericht dat je tegenkomt meteen doormailen, of plaatsen op Facebook of Twitter.

Mocht de vormgeving van de nieuwe mobiele site je niet bevallen, geen zorg: je kunt met de  knop Mobile Theme helemaal onderin het scherm heen en weer schakelen tussen mobiele en klassieke lay-out.
Uiteraard ben ik ook voor deze aanpassing benieuwd wat passanten en leden er allemaal van vinden! Dus: reageer!