Afsluiting vaarseizoen

In oktober zal het vaarseizoen voor 2011 weer worden afgesloten en het bestuur vond het een goed idee om ons 35 jarig bestaan van Watersport Vereniging Oud-Delfshaven dan ook te vieren.

Namens de ‘feestcommisie’ wil ik u allen vragen of er wellicht ideëen of suggesties zijn vanuit de leden en om deze dan met ons te delen. Mochten er leden zijn die wellicht vanuit hun professie een rol kunnen spelen dan horen wij dit natuurlijk ook graag…..

Vooralsnog staat zondag 9 oktober gepland als dag van afsluiting van het vaarseizoen en viering van ons 35 jarig bestaan. Houd deze dag dus vrij in uw agenda!

Uw ideëen en suggesties zien wij met veel belangstelling tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Ben Smit