Laat je kennen

In de nieuwste editie van Het Schippertje staat dat we de werkbeurten op een andere manier gaan indelen. De club wil haar leden voortaan inzetten op hun kennis en vaardigheden. Dat betekent dat we als leden wel ergens moeten aangeven over welke kennis en vaardigheden wij beschikken, of op welke werkzaamheden wij onszelf bij voorkeur inzetten. Dat kan natuurlijk via havenmeester of bestuurslid, maar veel makkelijker is het om onze website daarvoor te gebruiken.

Iedereen die zich als member op deze website heeft ingeschreven, heeft een eigen profielpagina. (Die pagina zie je pas als je bent ingelogd, en om te kunnen inloggen moet je je eerst registreren). Mijn verzoek is of je die persoonlijke profielpagina wilt aanvullen met je kennis, kunde, vaardigheden en interesse. De informatie die je daar neerzet is alleen voor leden te zien. Als je inlogt op de website en navigeert naar Members en Members-overzicht, zie je de profielinformatie van alle members (inclusief wat zij over zichzelf vertellen).