Ligplaatscontract en ALV-stukken

Het bestuur streeft er naar om in de eerste week van januari 2012 bij onze leden een envelop te laten bezorgen, met daarin onder meer uw nieuwe ligplaats-contract, de nota voor het liggeld 2012, de eindafrekening voor eventueel verbruikte elektriciteit, en de agendastukken voor de ALV van 25 januari 2012.

Wij verzoeken u het liggeld weer vóór eind januari 2012 over te maken op de rekening van de vereniging.
Tevens verzoeken wij u zo snel mogelijk een exemplaar van uw contact ondertekend te retourneren naar de vereniging. Dit kan per post, of afgeven in de “Piet Heyn” (brievenbus in de deur van de bestuurskamer). Mocht volgens u een en ander niet correct zijn, of heeft u na 10 januari nog geen post van ons ontvangen, neemt u dan contact op met onze penningmeester Karin Kleine.

Wij hopen u allen op 25 januari 2012 te mogen begroeten op de Algemene Ledenvergadering (aanvang 19:30 uur).