Geen werkbeurten maar Projectteams

Sinds maart 2012 werkt de jachtclub niet meer met werkbeurten maar met projectteams. Dit ‘nieuwe werken’ beoogt allen in te zetten op de werkzaamheden die passen bij de persoonlijke kwaliteiten en interesses van onze leden. De trekker van elk team zal met de leden van dat team contact opnemen als er werk verzet moet worden. Elk lid wordt ook aangespoord actief mee te denken over de uit te voeren werkzaamheden. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld, maar neem daarover dan wel vooraf contact op met de trekker van je team. Uiteraard kun je ook hier op de website je reacties, ideeën, opmerkingen en suggesties kwijt (zie link/formulier onderaan dit bericht).
De indeling van de verschillende teams kun je bekijken op de pagina Projectteams.

Update 19 maart:
De werkzaamheden hoeven op deze manier niet meer specifiek op zaterdag plaats te vinden, maar kunnen op alle momenten in de week worden gedaan, samen met eventuele “klusmaatjes” en in overleg met de trekker van uw team.
Dus komt het jou en je klusmaatje(s) beter uit op bijvoorbeeld maandagavond of woensdagochtend, dan is dat prima, zolang datgene maar gedaan wordt wat gebeuren moet. Uiteraard mag het ook nog steeds ouderwets op de zaterdag. Sommige klussen (herzien Huishoudelijk reglement, contact met OBR, Gemeente, Roteb, voorbereiden festiviteiten etc) kunnen prima vanuit huis gebeuren of terplaatse op locatie. Kort en goed: de traditionele kluszaterdag is vervallen en maakt plaats voor meer flexibiliteit in tijd en locatie!

2 gedachten over “Geen werkbeurten maar Projectteams”

1. Hoi Tinus,
    Op zich een mooi drijvend schuurtje, maar ik heb geen idee waar we die zouden moeten afmeren in onze haven. De enige plek zou de meld/boensteiger zijn, maar die zijn we dan kwijt voor passanten en voor onze eigen leden om hun schip te onderhouden. Ook zie ik dat dit drijvende schuurtje in Maasbracht ligt! Een helse meerdaagse toer om dat ding hier te krijgen en ook een vermogen aan sleepkosten! Bovendien hebben we eerder een ark bekeken, toen we opzoek waren naar een nieuw clubhuis, die ook gratis weggehaald mocht worden. Na inspectie door Harm en Roelof, bleek ook waarom die woonark gratis af te slepen was! Die ark lag in het Zuiddiepje en had de sleep naar onze haven nooit overleefd en halverwege ergens op de Maas afgezonken zijn en zaten wij met de gebakken peren en de vorige eigenaar was dan de lachende derde, die voor niets verlost geweest zou zijn van dat wrak. Dus al met al zeer oplettend van je en ook fijn dat je je ogen open houd, en meedenkt, maar ik vrees dat dit drijvende gebeuren voor ons geen optie is. We houden het maar bij bergkasten. Bij de Praxis, Gamma, etc. hebben ze vaak aanbiedingen van mooie kant en klare lage bergschuurtjes van geìmpregneerd hout.