Update Ledenlijst

Het bestuur heeft scherpere afspraken gemaakt over het beheer van de Ledenlijst op de website. Uiteraard was het zo dat de secretaris de ledenadministratie altijd al bijhield, maar de afspiegeling daarvan op de website liep achter. Dat is verleden tijd, want het bestuur checkt regelmatig of de ledenadministratie en de Ledenlijst op de website actueel zijn. Daarom is het belangrijk dat je zelf je gegevens controleert. Ga daarvoor naar de Ledenlijst (je moet ingelogd zijn) en klik onderaan op Uitgebreide Ledenlijst. Als je gegevens niet kloppen, geef dat dan door via het formulier onder de Ledenlijst.

5 gedachten over “Update Ledenlijst”

1. Beste Piet,

Er zijn pagina’s met een extra wachtwoord. Dat is gedaan omdat sommige members van de website geen lid zijn van de club, en dus niet alle ledeninformatie zomaar mogen zien. Om verder te komen op de ledenpagina moet je de hekcode ingeven.

Groet,
      Bert

2. Beste Piet,

Uit onze administratie blijkt dat je geen lid bent van WSV Oud Delfshaven. Daarom krijg je geen code en heb je geen toegang tot de informatie op de Ledenpagina’s. Omdat je als geïnteresseerde in de website hier geregistreerd bent, heb je wel toegang tot alle pagina’s waarvoor je ingelogd moet zijn. Je kunt dus bij voorbeeld wel meedoen aan besloten discussies, maar niet de persoonlijke gegevens van leden inzien.

Groet,
      Bert

1. Ben en Bert,
    Goed werk deze update van de ledenlijst en de nieuwe layout. Ziet er mooi en overzichtelijk uit. Ik hoop dat alle leden vanaf nu meewerken en bij een ander telefoonnummer, verhuizing, een ander emailadres etc. dit ook z.s.m. aan het secretariaat doorgeven, zodat Ben de lijst weer kan updaten en we altijd over de juiste (adres)gegevens beschikken. Ben en Bert dank voor jullie (samen)werk(ing) en dit mooie resultaat.

2. Beste allemaal,

Ik merk nog even op dat de ledenlijst (en de uitgebreide) en de informatie hierop vertrouwelijk is. Behandel deze ook als zodanig.

Indien u vragen of opmerkingen heeft ten aanzien van deze ledenlijst of andere zaken dan vernemen wij dit natuurlijk graag van u.

Ben Smit
    Secretaris WSV Oud Delfshaven