Jan-Willem en Gabriela krijgen zoon

zoonBeste watersportvereniging vrienden,

Hierbij wil ik jullie als trotse vader graag de heugelijke mededeling doen toekomen dat Gabriela op 18 maart 2014 om 17.28 is bevallen van een zoon. Zijn naam is Emanuel. Hoewel Emanuel eerder is geboren dan gedacht verkeren zowel moeder als zoon  in goede gezondheid. Zijn  broertjes en zus vinden hem net zo prachtig als het weer vandaag, het zonnetje in huis.
De beschuiten met muisjes zullen t.z.t. worden gepresenteerd. Gabriela en zoon zullen nog enkele dagen in het ziekenhuis verblijven.
Tot binnenkort.

Met beste groet,

Jan-Willem

4 gedachten over “Jan-Willem en Gabriela krijgen zoon”

1. Jan Willem en Gabrilea,

Van harte namens de hele vereniging en uiteraard volgt er nog een presentje van de vereniging voor jullie nieuwe zoon. Heel veel geluk met jullie gezinsuitbreiding.

Rob van der Kruk,
    voorzitter

2. Hallo Jan Willem en Gabriela,
    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon, en ook jullie zoons en dochter met het krijgen van een nieuw broertje.

Witha en Aad Scholtes