Passanten welkom, echter…

Wel een beetje fatsoenlijk arriveren. Niet zo dus :-)
PS: dit formaat kunnen we ook niet herbergen, de maximum lengte bij WSV Oud Delfshaven is 16 meter.

Een gedachte over “Passanten welkom, echter…”

1. Graag vraag ik alle leden om zo veel en vaak mogelijk reclame te maken voor onze haven en ook als u onderweg schippers spreekt deze bij hen onder de aandacht brengen en dat men zeer welkom is als passant tegen onze zeer lage tarieven. Mogelijk kunt u het ook b.v. op uw facebook plaatsen of via andere media bekendheid aan onze haven geven. U weet dat (dag)passanten extra inkomen betekent voor onze verenigingskas en dat is altijd zeer welkom, zodat we ook met dat geld o.a. alle voorzieningen op peil kunnen houden, maar het belangrijkste is rurring en gezellige drukte op onze haven en daarmee ook een schakel kunnen vormen naar Delfshaven en Rotterdam. Wij zijn uiteraard een prima uitvalsbasis voor een dagje historisch Delfshaven met zijn fraaie gebouwen, horeca en winkels, maar ook voor andere trekpleisters in Rotetrdam zoals o.a. de SS Rotterdam, de Kunsthal, de Euromast, diergaarde Blijdorp en noem maar op. De ligging van onze haven is zeer gunstig temeer tramlijn 8 (halte Schiemond) pal voor onze haven entree stopt. We zullen zorgen dat er binnenkort in de Piet Heyn weer flyers liggen met info over onze vereniging en o.a. de vaarroute naar onze haven en contact gegevens. Maar u….. weet de beste reclame is nog altijd van mond tot mond!