Parkeren voortaan op kenteken

Dit bericht is bestemd voor alle leden van WSV Oud Delfshaven die op dit moment gebruik maken van een parkeervergunning. Tot nu toe konden alle houders van zo’n vergunning parkeren met een op naam gestelde parkeerkaart achter de voorruit. Vanaf 1 september 2015 gaat parkeren voortaan op kenteken, niet meer op naam. Dat betekent dat alle 20 vergunningen moeten worden gekoppeld aan een kenteken. Daarom het dringende verzoek aan alle leden die een vergunning hebben, zo snel mogelijk per mail of per onderstaand formulier aan te geven voor welk kenteken je huidige parkeervergunning moet gaan gelden.

Parkeerzaken Rotterdam stelt bij het afgeven van vergunningen op kenteken de volgende milieuvoorwaarden: “Sinds 1 april 2015 is afgesproken dat een dieselauto ouder dan 2001, een benzineauto ouder dan 1992 of een vrachtauto met een euroklasse lager dan 4 niet in aanmerking komen voor een parkeervergunning.”

Stuur een mailtje aan de havenmeester, of geef via onderstaand formulier door voor welk kenteken je je parkeervergunning wilt gebruiken:

* Verplicht invullen

Een gedachte over “Parkeren voortaan op kenteken”

1. Bert,

Goeie actie als aanvulling op de persoonlijke mail aan de leden.
    Ik hoop dat iedereen dit zo snel mogelijk wil doen en met anderen
    leden wil delen.

Rob van der kruk,
    voorzitter WSV “Oud Delfshaven”