Nieuwe havenmeester

Bericht van onze nieuwe havenmeester:

Zoals vermeld in het Schippertje van februari 2016) ben ik door u verkozen op de ALV van 17 februari 2016 als Uw nieuwe havenmeester. Ook ik wil gebruik blijven maken zoals in het verleden van de bijstand van de oudgedienden van onze haven voor het opvangen van de passanten en het verwerken daarvan, daar dit prima werkte.

Tevens deel ik U mede, dat vanaf de steigeringang rechts van de deur, een bord wordt geplaatst waarop leden die langer dan 4 dagen met hun boot afwezig zijn, de datum van hun terugkomst moeten vermelden. Dit is om, zoals U zult begrijpen, ons de mogelijkheid te geven, de ligplaats te verhuren aan de bij ons neergestreken passanten, wat weer een geldelijke opsteker is voor onze verenigingskas.

Naar ik hoop, zullen U en ik een prettige samenwerking hebben.

Met vriendelijk groet,

Joop Scheers,
Havenmeester
(Zie voor telefoon de ledenlijst)