Aad Scholtes

Aad Scholtes is al een kleine 8 jaar lid van de vereniging. Zijn schip, de Lady Linda, ligt in box 36. “Ik ben sinds de bijzondere algemene ledenvergadering de voorzitter van onze mooie vereniging. Ondanks het feit dat ik ongeveer vier maanden per jaar niet aanwezig kan zijn vanwege het feit dat ik al vele jaren mede namens mijn Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp samen met mijn vrouw Witha vele hulp projecten uitvoer in Thailand en Laos, heb ik alsnog besloten de verantwoordelijkheid van onze vereniging op mij te nemen.”

Jan de Vries

Jan de Vries vervult de rol van secretaris binnen de vereniging. Hij beheert de ledenadministratie zoals wie ligt waar met welk schip en het woonadres van de leden en hun contactgegevens als telefoonnummers en emailadressen. Jan is de spil in het web waar het gaat om ingaande en uitgaande post van de vereniging. Tevens is Jan zeer intensief betrokken bij beleidszaken van onze vereniging.

Johan Tiggeloven

Penningmeester Johan Tiggeloven, in het dagelijks leven docent economie, is een echte financiële man en bewaakt minutieus al onze verenigingspenningen. Geen bonnetje ontglipt aan de aandacht van Johan en alles klopt tot op de cent. Ook houdt Johan de ligplaatscontracten bij met bijbehorende kopieën van verzekeringspolissen en betalingsbewijzen. Johan bekleedt misschien wel één van de belangrijkste functies binnen onze vereniging en op een meer dan goede wijze.
Onderstaande leden zijn geen bestuurslid, maar vervullen wel een formele rol binnen de vereniging.

Bert van de Meeberg

Webstekbeheerder Bert van de Meeberg verzorgt de website en beheert de pc’s en de wifi-installatie (draadloos internet). Heeft u suggesties, vragen of opmerkingen over onze site of over wifi op onze haven, dan is Bert altijd bereid u te woord te staan.