Leden

De pagina’s onder de menukeuze Leden zijn alleen beschikbaar als je bent ingelogd. Om te kunnen inloggen moet je geregistreerd zijn. Ben je ingelogd (en dus geregistreerd), navigeer dan in het submenu onder Leden.

Om verwarring te voorkomen is een onderscheid gemaakt tussen Members en Leden. Members zijn gebruikers van de website die zich daar hebben geregistreerd en die dus kunnen inloggen op de website. Leden zijn mensen die betalend lid zijn van WSV Oud Delfshaven. Er zijn Members die graag het nieuws van deze website volgen, maar geen lid zijn van de club. Zij krijgen toegang tot meer pagina’s dan gewone bezoekers. Zo kunnen zij bij voorbeeld meedoen in (open én besloten) discussies.
Er zijn ook leden die geen member zijn van de website. Zij kunnen niet meedoen aan besloten discussies en hebben geen inzage in berichten die besloten zijn.

Als je member bent (geregistreerd op de website) én verenigingslid (en dus een toegangscode hebt gekregen) kun je alle inhoud van de website inzien, waaronder de uitgebreide Ledenlijst of de notulen van de Ledenvergaderingen. Daarvoor moeten je dan wel eerst op de website inloggen en op sommige ledenpagina’s de toegangscode ingeven.

Meest gestelde vragen over de Memberpagina’s

Waarom hoef ik de volgende keer geen toegangscode meer in te geven op een ledenpagina?

Hoe moet ik te werk gaan op een openbare pc?

Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?
Op de uitgebreide Ledenlijst zijn de (email)adressen en telefoonnummers van onze leden in te zien. We moeten er op letten dat deze gegevens niet zomaar op straat liggen. De beveiliging die er nu op zit biedt naar verwachting voldoende ‘bescherming’. We kunnen de boel wel helemaal dichttimmeren, maar dan is het middel erger dan de kwaal.
Als je er bezwaar tegen hebt dat je persoonlijke gegevens op de uitgebreide Ledenlijst staan, moet je dit meteen kenbaar maken aan het bestuur (of rechtstreeks aan de webmaster). Je persoonlijke gegevens worden dan weggepoetst.

Mijn gegevens staan verkeerd vermeld, bij wie moet ik zijn voor aanpassingen?
Voor aanpassingen op de Ledenlijst draagt onze secretaris zorg. Als jouw gegevens niet kloppen, ga dan naar de Ledenlijst. Onderaan staat een formulier waarop je aanpassingen kunt doorgeven.