Schouw 2011

Op 1 april (geen grap) loopt de Schouwcommissie de steigers langs om te controleren of alle schepen er naar behoren bij liggen. Als uw schip in de ogen van de schouwcommissie niet in orde is, kan er een gele kaart (of in een enkel geval zelfs een rode kaart) worden toegekend. Driekus Groenewegen van der Weijden is voorzitter van de schouwcommissie. Voor vragen of opmerkingen kunt u bij hem terecht.

Update 28 maart (nav reactie Rob):
Harm Zwiers (bestuurslid technische zaken) neemt voor Driekus de honneurs waar. Voor vragen moet je dus niet bij Driekus zijn, maar bij Harm. Naast Harm hebben ook Jan de Vries en Wigger Kamstra zitting in de schouwcommissie.

Een gedachte over “Schouw 2011”

  1. Driekus is formeel voorzitter van de schouwcommissie. Echter zoals de meeste van ons zullen weten zit Driekus momenteel volop in de medische molen en door zijn huidige vermindere conditie zal Driekus dit keer niet zelf daadwerkelijk samen met twee andere commissieleden de schouw kunnen afnemen. Harm Zwiers (bestuurslid technische zaken) neemt voor Driekus de honneurs waar. De schouwcommissie bestaat derhalve uit de heren: Harm Zwiers, Jan de Vries en Wigger Kamstra.
    Zij zullen na de schouw verslag uit brengen aan het bestuur.
    Rob van der Kruk,
    voorzitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.