Alleen voor leden

Een uitbreiding van de website geeft nu de mogelijkheid besloten discussies op te zetten. Om deel te nemen aan deze besloten discussies moet je wel eerst met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de website. Je kunt de besloten discussies herkennen aan de categorie “Alleen voor leden”. Als proef heb ik de open brief van Aad Scholtes van januari 2011 als nieuw bericht gepubliceerd. Ben je niet ingelogd, dan zie je niets van die brief en de reacties daarop.
Ben wederom benieuwd naar de reacties, zowel op het nieuwe mechanisme van besloten discussies als op de inhoudelijke discussie zelf… :-)

Een gedachte over “Alleen voor leden”

 1. Geacht bestuur, heel jammer dat Witha en ik het 35 jarig bestaan van de club niet mee kunnen vieren, want wij vertrekken op 8 october weer naar Thailand en komen op 10 december weer terug.
  Het zal ongetwijfeld weer erg gezellig worden ook zonder ons, hoewel we er uiteraard liever bij hadden willen zijn.
  Wij wensen jullie een leuk feest toe met erg mooi weer, hoewel dat dit jaar hier in Nederland wel moeilijk te vinden was.
  Daar zullen wij wel weer zon genoeg krijgen, maar we doen daar niet alleen in de zon liggen.
  Door middel van allerlei projecten helpen wij onder andere de Burmese vluchtelingen in Mae Sot, en waterfilters in de armste delen van Thailand.
  Aan de grens bij Mae Sot zijn vluchtelingenkampen waar meer dan 160.000 Birmese vluchtelingen zitten die geen indentiteitspapieren hebben, en dus geen kant op kunnen. Het is een verschrikkelijke situatie daar, want deze mensen zijn volledig afhankelijk van de wereldhulporganisaties, die alleen humanitaire hulp kunnen geven, maar zolag de communistische regering daar aan blijft zal er voor deze mensen niets veranderen en blijft de toekomst uitzichtloos.
  Ik heb aan de webmaster een verslagje gestuurd van een van onze projecten, zodat jullie enig idee hebben wat we daar zoal uitvoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.