Geen Legionella

Op donderdag 7 juli 2011 heeft Biolab op onze haven op twee willekeurige plaatsen in ons leidingsysteem een watermonster afgenomen. Deze watermonsters zijn bij Biolab op kweek gezet en na labaratoriumonzoek is gebleken dat er GEEN legionella-besmetting is aangetroffen en ons drinkwater veilig is. We zullen aan het beheersplan dat we deze week nog van Biolab ontvangen, goede uitvoering geven om ook te zorgen dat we vrijblijven van legionella. Dit wateronderzoek zal voortaan elk half jaar door Biolab uitgevoerd worden, zodat we in combinatie met een goed beheersplan veilig (drink)water kunnen blijven leveren, maar ook met een gerust hart kunnen douchen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.