Alternatief parkeren

Parkeren rondom onze haven is de afgelopen jaren steeds lastiger geworden. Met name als je voor langere tijd je auto wilt achterlaten gaat dat aardig in de papieren lopen omdat het overal in de directe omgeving betaald parkeren is. Vandaar dat het bestuur graag van de leden wil horen of er alternatieven zijn.
Ter herinnering nog even de parkeerregeling:
Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur
Na 18.00 uur (tot 09.00 uur) en op zon en feestdagen gratis.

Een van de alternatieven is het parkeerterrein van Praxis, aan het Marconiplein. Vanaf dat terrein is het met (vouw)fiets of tram (lijn 8) maar een klein stukje.
Wie heeft er nog meer alternatieven om het parkeerprobleem te omzeilen?

Een gedachte over “Alternatief parkeren”

  1. Wellicht is de volgende optie interessant. Bij het eindpunt van lijn 8 (remise aan de Kleiweg) is het nog vrij parkeren. Via de afslag op de A20 bij het St Fransicusziekenhuis is deze parkeermogelijkheid makelijk te bereiken. Met lijn 8 is de rittijd volgens dienstregeling RET ongeveer 35 minuten en je stapt voor de jachthaven uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.