Bar voortaan op zondag open

Voortaan is de bar niet meer op zaterdag geopend maar vanaf heden telkens op zondagmiddag van 15:00 – 18:00. Daar is voor gekozen omdat blijkt dat veel van onze leden op zaterdag andere verplichtingen hebben of sociale activiteiten uitvoeren. We hopen door deze verschuiving van zaterdag naar zondag dat de bar drukker wordt bezocht en dat we elkaar wat vaker kunnen spreken met een drankje en een hapje.

Bijkomend voordeel is dat er rondom onze haven op zondagen geen parkeergeld hoeft te worden betaald.

4 gedachten over “Bar voortaan op zondag open”

 1. lieve watersport vrienden, zoals jullie al hebben kunnen lezen, is de bar op zondag geopend, ik hoop dat jullie allemaal een keer op zondag aanwezig kunnen zijn , voor een gezellige middag!!!! . En als jullie t leuk vinden kunnen bij mij terecht om je op te geven als je t leuk vind om een middagje bardienst te draaien. Gr. en hoop jullie gauw een keer te zien op een van onze gezellige zondagmiddagen. Riekie

 2. Ik vind de zondag een goed idee.

  Zover ik weet moeten de bardiensten nog wel geregeld worden gaarne reaktie.

  Veder lijkt het mij een goed idee om de bardiensten ook als werkbeurt mee te laten tellen, als we nu wat minder werk op de haven krijgen zien we wat vaker ook andere mensen op de haven.

  1. Dirk,

   Binnen het bestuur wordt gesproken over een andere invulling van de werkbeurten. Maar vooralsnog vallen de bardiensten hier buiten. Wie weet dat in de toekomst dit gecombineerd kan worden. Maar vooralsnog is de bardienst op basis van vrijwilligheid. Riekie doet nog steeds het beheer en zorgt voor de voorraden en de financiële afwikkeling en zal binnenkort wel met de mensen die eerder de bar gedraaid hebben contact opnemen.

   Ik was afgelopen zondag (4 sept.) ook op de borrel en was weer gezellig.
   Peter Witjes draaide de bar…..nou dan weet je het wel! :-) :-) :-)

   Ik hoop dat met de verschuiving van de zaterdag naar de zondag meer mensen de borrel willen bezoeken. In ieder geval zijn dan er plenty parkeerplaatsen vrij en GRATIS. Maar ook voor mensen die b.v. een weekend gevaren hebben en op zondag halverwege of tegen het einde van de middag weer terug keren in de haven, is het gezellig om dan als leuke en gezellige afsluiter van een vaarweekendje een borreltje mee te doen in de kantine.
   Uiteraard zijn er weer ook gratis hapjes, nootjes, etc.

   De bar is dus iedere zondag weer OPEN
   van 15.00 tot 18.00/18.30 uur
   HOORT ZEGT HET VOORT!
   HOORT ZEGT HET VOORT!
   HOORT ZEGT HET VOORT!!!!!

 3. Hallo, luitjes was vandaag ff op de haven tijdens de opening van de bar, was weer reuze gezelli…..
  Hoop een volgende keer ook jullie te zien, immers hoemeer zielen hoe meer vreugd…

  Wigger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.