Bediening Achterhavenbrug wijzigt

Voor aanvragen voor de bediening van de VOC-brug en Achterhavenbrug moet je vanaf heden een nieuw telefoonnummer gebruiken: 088-619 12 82.

Buiten het vaarseizoen zal de Achterhavenbrug op zondag niet meer bediend worden. Doordeweeks en op zaterdag blijft de situatie onveranderd. De nieuwe brugregeling voor de Achterhavenbrug gaat in op 16 okt 2011.

Vanaf 2012 gaat er op het bruggengebied in Rotterdam het een en ander veranderen. De bediening van sommige bruggen wordt overgedragen aan een andere beheerder, en mogelijk kunnen de draaitijden veranderen of eventueel aangepast worden op de bedieningstijden van andere bruggen en/of sluizen. Zodra er meer bekend is over de op handen zijnde veranderingen van bedieningstijden, wordt daarvan melding gemaakt op deze site en in Het Schippertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.