Kerstborrel

Op zondag 18 december vindt de jaarlijkse kerstborrel weer plaats. U bent met uw familie en introducés vanaf 16.00 uur van harte welkom in de Piet Heyn. De vereniging zorgt voor een gezellig welkomstdrankje en lekkere hapjes. De overige drankjes gaan via de consumptiebonnetjes.

Een gedachte over “Kerstborrel”

  1. Beste organisators van de Kerstborrel,
    Wegens andere leuke watersportactiviteiten, moet ik mij hiervoor afmelden. Ik heb die zondag wedstrijdvaren op de Grevelingen. Of het er zo warm zal zijn als bij jullie betwijfel ik, maar naar het zeilen kijk ik wel uit.

    Zeer plezierige middag en voor een ieder Plezierige Kerstdagen en een goede jaarwisseling.

    Groet
    Anton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.