Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 8 januari 2012 bent u vanaf 16:00 uur met uw familieleden van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie. Deze receptie wordt u aangeboden door de vereniging in onze eigen Piet Heyn.

4 gedachten over “Nieuwjaarsreceptie”

 1. Beste watersportvrienden
  Afgelopen maandag 16-01-2012 ben ik tot mijn grote schrik getroffen door een hartaanval ik ben met spoed opgenomen in het ziekenhuis waar na diverse onderzoeken een dotterbehandeling heeft plaatsgevonden en drie stents bij mij zijn geplaatst ik ben nu weer thuis en zit bij te komen van de schrik .Het gaat nu weer redelijk met mij
  Allemaal de groeten van Klaas Huson.

  1. Ha Klaas,

   Da’s schrikken zeg. Gelukkig dat je snel geholpen bent. Sterkte en een goed herstel! En wees zuinig op je gezondheid want je hebt er maar één!

   Groet,
   Bert

  2. Hallo Klaas,
   Ik had dit al telefonisch van jou vernomen
   dat je een hartaanval gekregen had en stents
   geplaatst. Maar gelukkig gaat het weer goed met je.
   We zijn blij dat je als donateur aan onze vereniging
   verbonden wil blijven. We zien je vast wel weer op
   een van onze gezellige bijeenkomsten.
   Groet, Rob van der Kruk

 2. De leden die de nieuwjaarsreceptie niet konden bijwonen, wens ik namens het bestuur vanaf deze plaats een heel goed 2012 en een heel mooi nieuw vaarseizoen! De nieuwjaarsreceptie was net als de kerstborrel zeer goed bezocht en wederom door ons kantineteam fantastisch verzorgd! Ik weet dat het ondertussen afgezaagd begint te klinken, maar het is niet anders, deze mensen overtreffen zichzelf keer op keer! Laten we met zijn allen er weer een heel mooi en goed verenigingsjaar van maken. Ik hoop u allen woensdag 25 januari 2012 op de ALV te mogen begroeten. Overigens, bent u zondags op de haven, in de buurt en in de gelegenheid, dan is er ook voor u vanaf 15.00 uur tot 18.00/18.30 uur volop gezelligheid in de Piet Heyn. Bezoek de gezellige zondagmiddagborrels eens, het wordt steeds drukker en gezelliger. Uiteraard is het de ene zondag iets drukker dan een andere zondag, maar gezellig is het altijd! De drankjes gaan via uw bonnetjes, maar de hapjes zijn altijd gratis. Rob van der Kruk, voorzitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.