Reglementair aftreden

Op de Algemene Ledenvergadering van 25 januari 2012 dient ons bestuurslid (voorzitter) de heer R.J.J. van der Kruk reglelmentair af te treden i.v.m. het aflopen van zijn eerste termijn van vijf jaar als bestuurslid. Rob heeft aangegeven beschikbaar te zijn voor een tweede termijn en stelt zich herkiesbaar. Mogelijke andere kandidaten voor een bestuursfunctie kunnen zich tot 15 januari 2012 schriftelijk aanmelden bij het bestuur. Mochten zich geen tegenkandidaten melden, dan draagt het bestuur Rob van der Kruk voor om voor een tweede termijn benoemd te worden als bestuurslid. Bij meerdere gegadigden voor een bestuursfunctie zal er tijdens de ALV een verkiezingsronde gehouden worden.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.