Opening vaarseizoen 2012

Het bestuur van W.S.V. “Oud Delfshaven” nodigt u van harte uit voor de feestelijke opening van het vaarseizoen 2012, op zondag 15 april vanaf 15:00 in het clubhuis de “Piet Heyn”. Ons team Bar & Evenementen heeft dan weer een gezellige middag voor ons in petto met eten, drinken en muziek.

Deze middag staat in het teken van nautisch vocaal Rotterdam. Er zal het nodige aan vocale kwaliteiten voorbij komen met o.a. shantyliederen, zeemansliedjes, liedjes van Jaap Valkhof, maar ook swingende muziek, waarbij de voetjes van de vloer kunnen en de dansvloer kaal mag worden!

Voor happerij wordt ook gezorgd en er is een heerlijk captains diner. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een feestelijke welkomstcocktail.
Voor deze middag vragen wij een bijdrage van € 7,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst. De overige drankjes gaan via uw eigen consumptiebonnetjes. Wel is het noodzakelijk om u aan te melden i.v.m. de inkoop van eten en drankjes. U kunt zich aanmelden via een lijst in de Piet Heyn of bij een van de leden van het team Bar en Evenementen.

MEERDERE INTRODUCÉS ZIJN WELKOM

Nautische kledij wordt zeer op prijs gesteld! En dan bedoelen we geen Gaastra ;-)

Een gedachte over “Opening vaarseizoen 2012”

  1. Beste leden,

    We hebben reeds een aantal foto’s van deze middag op de website geplaatst onder en dan . Meer foto’s zullen snel volgen.

    Met vriendelijke groet,
    Uw secretaris, Ben Smit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.