Feestmakers gezocht

Het team Bar & Evenementen is relatief onderbezet t.o.v. de andere teams. Jan Joziasse en Hans Then zijn al overgestapt naar dit team. Maar we zoeken nog zeker twee extra leden die dit team willen gaan versterken. Het team Bar & Evenementen is wel het meest feestelijke en gezelligste team waar je deel van kan uitmaken. Dit team heeft de opdracht om een aantal evenementen per jaar te verzorgen zoals: Nieuwjaarsreceptie, Opening vaarseizoen, Sluiting vaarseizoen, Sint-Nicolaasfeest en de Kerstborrel. Daarnaast zou het kunnen voorkomen dat er vanuit het team Bar & Evenementen andere eenmalige activiteiten georganiseerd kunnen worden. b.v. een leuke kaartmiddag, een bingoavond of een andere activiteit. Wanneer er meer mensen deel uit maken van dit team valt er een goede verdeling te maken over de evenementen en vallen de uren die men er jaarlijks in moet stoppen heel erg mee.
Wie gaat deze uitdaging aan? Wie stapt over?

Het bestuur.

Een gedachte over “Feestmakers gezocht”

  1. Allen,

    Ik zal niet overstappen maar wil graag helpen bij de organisatie. Denk aan het uitnodigen en het registreren hiervan… En boodschappen doen samen met Rieki is altijd gezellig dus… :-)

    Groet,
    Uw secretaris Ben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.