Schouw

In de week van maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober (week 40) zal de najaarsschouw plaats vinden. De schouwcommissie zal alle schepen die afgemeerd liggen in onze haven beoordelen op (achterstallig) onderhoud en uitstraling. Schepen die niet in de haven aanwezig zijn zullen separaat bij terugkomst alsnog geschouwd worden. Bij de najaarsschouw zal dit keer ook extra gekeken worden hoe schepen afgemeerd liggen in onze haven met o.a. geen uitstekende delen over de steiger, en of schepen deugdelijk afgemeerd liggen met degelijke lijnen etc. Tevens wordt er gekeken hoe eventuele bijbootjes afgemeerd liggen. De schouwcommissie bestaat uit Harm Zwiers – (voorzitter van de schouwcommissie), Ben Smit en Jan de Vries. De schouwcommissie brengt van haar bevindingen verslag uit aan het bestuur. Indien daar reden toe is zullen verdere acties naar betreffende schippers worden genomen.

Het bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.