Vacature bestuurslid

Helaas gaat onze penningmeester Karin Kleine onze vereniging verlaten. Karin en haar partner Harry hebben met hun schip een plaatsje gekregen op 2 minuten fietsen van hun woning aan de Lek. Uiteraard zijn we blij voor Karin en Harry dat ze zo’n mooie plek bijna voor hun deur hebben kunnen bemachtigen, maar voor ons is het minder. Karin heeft wel aangegeven haar bestuursfunctie als penningmeester te blijven voortzetten tot en met de ALV van januari 2013.
Tijdens deze vergadering zal Karin aftreden en zal een nieuw bestuurslid moeten aantreden. Derhalve zoeken we een nieuw bestuurslid (penningmeester). Mocht u deze bestuursfunctie ambiëren, dan kunt u zich schriftelijk kandidaat stellen tot 15 oktober. Voor inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met onze penningmeester Karin Kleine.

Het bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.