Nieuwe toegangscode

membersonlyOp de Algemene Ledenvergadering kwam het al ter sprake, en vandaag is het zover: de toegangscode voor het hek is aangepast. Het is uit veiligheidsoverwegingen niet verstandig om op de website daarover publiekelijk al te veel informatie te geven, maar de toegangscode voor de ledenpagina’s is ook veranderd. Alle leden hebben daarover per post thuis informatie ontvangen.
Op de website moet je eerst inloggen om de ledenpagina’s onder de menukeuze Leden te kunnen inzien. Eenmaal ingelogd zie je onder de Ledenpagina nog drie andere pagina’s die zijn afgeschermd met de nieuwe toegangscode: de Ledenlijst, de Ledenvergaderingen, en het Afwezigheidsformulier.
Lukt het je niet om in te loggen of om de pagina’s in beeld te krijgen, neem dan even contact op met de webmaster.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.