Wifi werkt weer

20120707-105212.jpgVandaag is het gelukt om telefoon en wifi in de haven weer aan te sluiten en in bedrijf te stellen. Daarbij is meteen de nieuwe toegangscode geactiveerd, dus de oude code om op wifi te komen werkt niet meer.

2 gedachten over “Wifi werkt weer”

 1. Hoi Anton,

  Binnenkort stap ik met mijn eigen laptop bij je aan boord, dan kijken we wat de verschillen zijn en zorgen we dat jouw laptops het gaan doen. Ik stuur je een persoonlijke mail om een afspraak te maken.

  Groet,
  Bert

 2. Beste Webmaster,
  Ik heb al langer tijd het probleem dat ik niet kan inloggen op ons wifi. Ik heb goede ontvangst en als ik het wel heb is de inlogcode 2x de code van het hek, alles met kleine letters.
  De beveiliging staat op wpa-personal en de versleutelingstype op AES.

  Het probleem doet zich voor op al mijn laptops (4 geprobeerd) en ook op mijn GSM.
  Ik heb daarom de indruk dat het toch aan de inlogcode moet liggen. dit om dat elk van mijn laptops in andere omgevingen, zoals thuis, maar ook in de trein, moeiteloos contact maakt met internet via wifi.

  Heb je nog een hint? Bij voorbaat bedankt Anton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.