Stremmingen Parksluizen

RotterdamDe gemeente Rotterdam heeft een flyer uitgebracht over de werkzaamheden aan de twee Parksluizen en aan de twee bruggen. Let vooral op het schema op de flyer; daarin staan nog meer stremmingen dan de kop van de flyer doet vermoeden.
De afdeling communicatie van de gemeente Rotterdam zegt over de stremmingen het volgende:
“Vanwege werkzaamheden aan de grote sluis van het Parksluizencomplex is het scheepvaartverkeer van 24 juli tot 24 augustus 2015 gestremd. Het betreft hier een stremming van de grote sluis. De kleine sluis blijft in bedrijf en de Parkhaven- en Coolhavenbrug blijven beschikbaar voor (land)verkeer. Mogelijk zijn deze werkzaamheden van invloed op de uwe. Daarom ontvangt u digitaal een flyer waarin alle werkzaamheden gemeld worden.”
Klik hier om ‘m helemaal te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.