Parkeren per 1 september op kenteken

parkeren
Parkeren gaat voor onze leden met ingang van 1 september 2015 voortaan op kenteken. Van alle 20 houders van een parkeervergunning is het kenteken doorgegeven aan de dienst Parkeerzaken van de gemeente Rotterdam. Parkeercontrole vindt vanaf dat moment plaats door controleurs van Parkeerzaken die rondrijden en alle kentekens scannen. Parkeer je met een auto waarvoor geen vergunning is afgegeven, dan moet je betalen bij een van de betaalautomaten. Heb je wel een vergunning (afgegeven door onze penningmeester) dan is er niets aan de hand, zolang je maar in sector 51 parkeert.

Let op: als je een andere auto koopt geef dan tijdig je nieuwe kenteken door aan de havenmeester. Hij houdt een lijst bij met alle kentekens en bijbehorende namen van vergunninghouders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.