Aad Scholtes

Aad Scholtes is al 15 jaar lid van de vereniging. Zijn schip, de Watergraaf, ligt in box 37. Sinds 2017 is Aad  de voorzitter van onze mooie vereniging. Ondanks het feit dat hij ongeveer vier maanden per jaar niet aanwezig kan zijn vanwege het feit dat  hij al vele jaren mede namens zijn Rotaryclub Pijnacker-Nootdorp, samen met zijn vrouw Witha, vele hulp projecten uitvoert in Thailand en Laos, neemt hij alsnog de verantwoordelijkheid van onze vereniging op zich.

Helma Koelman van Doornik vervult de rol van secretaris binnen de vereniging. Zij beheert de ledenadministratie, verzorgt de correspondentie, notuleert etc.

Johan Tiggeloven

Penningmeester Johan Tiggeloven, in het dagelijks leven docent economie, is een echte financiële man en bewaakt minutieus al onze verenigingspenningen. Geen bonnetje ontglipt aan de aandacht van Johan en alles klopt tot op de cent. Ook houdt Johan de ligplaatscontracten bij met bijbehorende kopieën van verzekeringspolissen en betalingsbewijzen. Johan bekleedt misschien wel één van de belangrijkste functies binnen onze vereniging en op een meer dan goede wijze.
Onderstaande leden zijn geen bestuurslid, maar vervullen wel een formele rol binnen de vereniging.

Bert van de Meeberg

Webstekbeheerder Bert van de Meeberg verzorgt de website en beheert de pc’s en de wifi-installatie (draadloos internet). Heeft u suggesties, vragen of opmerkingen over onze site of over wifi op onze haven, dan is Bert altijd bereid u te woord te staan.

Jachthaven in historisch Rotterdam