Te gast

Zeg ons en anderen via onderstaand formulier wat je als passant vindt van onze haven, de sfeer, de voorzieningen, je ligplaats of de omgeving. Het formulier staat helemaal onderaan op deze pagina.

6 gedachten over “Te gast”

 1. Vandaag gaan we voor het eerst onze sloep bij jullie afmeren. Ben ontzettend benieuwd het is allemaal nieuw voor ons. Tot straks.

 2. Zeer gastvrij ontvangen bij wsv Oud Delfshaven, vriendelijke behulpzame havenmeester, prachtig nieuw sanitair, veilige haven,
  Paar heerlijke dagen gehad, in de stad en toch ‘buiten’.
  We komen zeker nog eens aan.
  Met groeten A&H

 3. Beste mensen ,
  Wij waren blij verrast door jullie hartelijkheid bij aankomst in Delfshaven! We hadden zojuist een stuk Nieuwe Waterweg achter de rug, waar het water nogal te keer ging.
  Met onze boot “Faith” kregen we een fijn plekje aan de lange steiger, waar ik, mede door wat moeite met lopen, met gemak op en af kon.
  Harm kwam ons begroeten met allerlei informatie en onder het genot van een kop koffie zat hij op z’n gemak te keuvelen bij ons aan boord. Als Oud-Rotterdammers(beiden opgegroeid in Rotterdam) hebben we zitten genieten van zijn verhalen.
  We hebben een paar fijne dagen doorgebracht in Rotterdam , wat rond gefietst en…….ik ben voor het eerst op de Euromast geweest! Ik heb dat ding ooit zien bouwen en de Floriade bezocht, maar nooit boven geweest. Het was de moeite waard.
  Beste Harm en collega’s, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en zeker tot ziens!
  Hans en Marianne van Driel

 4. Wij hebben met onze boot Maatjes een heerlijke tijd gehad in jullie mooie haven, waarbij goed advies en een gezellig praatje bij de prijs is inbegrepen.
  Zullen de haven bij iedereen aanbevelen.
  Dat er nog vele mooie zonnige dagen mogen volgen.
  Met vriendelijke groet Ann & Wolter

 5. Wij hebben hier een week gelegen met onze boot Herantu. We voelden ons hier thuis en zeker de heel goede en gastvrije ontvangst, en allemaal heel vriendelijk.
  Het was een fijne week, en ook fantastisch weer.
  We komen volgend seizoen zeker weer terug.

  Herantu
  Herman & Ans

 6. Wij hebben hier vorige zomer een aantal dagen als passant vertoefd en hebben genoten van de gastvrijheid, lieve hulp, tips en zeer gezellige sfeer.
  Een echte vereniging. Wij komen zeker terug.

  Dennis en Annemarie, de ouwe rijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jachthaven in historisch Rotterdam